Menu
title
 

Nazorg & Garantie


25 jaar garantie op een grafmonument

De Veluwehof Natuursteen staat voor de kwaliteit voor de geleverde gedenkstenen. Na plaatsing van het grafmonument krijgt u een garantie-certificaat opgestuurd.

De Veluwehof Natuursteen geeft u hiermee een garantie van 25 jaar op het graniet.

 

25 jaar garantie graniet

Gratis onderhoud 5 jaar

Uit onderzoek is gebleken dat een gedenkteken in de eerste vijf jaar het meest bezocht wordt. Ook is de eerste tijd de kans op scheefzakken het grootst.

De Veluwehof Natuursteen vindt dat, zeker de eerste vijf jaar, een grafmonument er volwaardig bij behoort te staan. Daarom hebben wij een regeling (en dat is uniek in Nederland) betreffende onderhoud in de eerste vijf jaar.

Wij bieden u gratis onderhoud* aan, dat bestaat uit:

 

– grafwerk rechtleggen bij verzakking

– indien nodig inscriptie lakken

– herstellen van voegen bij eventuele vorstschade.

Het onderhoud wordt door ons zo spoedig mogelijk verricht, nadat u bij ons de desbetreffende werkzaamheden mondeling of schriftelijk heeft gemeld.

 

Onze stenen komen veelal uit geselecteerde landen met de juiste certificeringen. Wij werken alleen met partijen waar geen dwang- en kinderarbeid voorkomt.

 

* Deze is altijd van toepassing bij aankoop van een grafmonument en geldt voor de provincie Gelderland, Utrecht, Flevoland en ‘Het Gooi’.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie over onze collectie grafmonumenten? Kom dan langs bij ons in Voorthuizen. Wij vertellen u graag meer over de monumenten en de bijbehorende garantie.

Via onderstaande link kunt u een afspraak maken of u kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via tel. 0342-473994.

U bent van harte welkom bij Veluwehof!

Klantcontact Veluwehof