Menu
title
 

Wat kost een grafsteen?


Grafsteen prijzen

De prijs van een grafsteen begint bij 1250 euro, maar dit kan oplopen  afhankelijk van gekozen materiaal, bewerkingen en graf accessoires. Deze stenen zijn van zeer goede kwaliteit. De prijzen zijn altijd inclusief plaatsing.

Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en binnen welk budget. Grafstenen prijzen zijn afhankelijk van bewerkingen en verschillende materialen. Alle voorbeelden van grafmonument in onze gedenkhof, online fotoboek en onze brochure zijn voorzien van een prijs en volledig transparant.

Wij geven u graag een overzicht van de kosten van de grafsteen die u in gedachten heeft. Wanneer er diverse materialen of bewerkingen boven op de basisprijs bijkomen zal de prijs hoger uitvallen. Van hieruit kunnen we samen verder bouwen tot het uiteindelijke resultaat en komen we tot de prijs van de steen inclusief plaatsing en aanverwante kosten.

Wat kost een grafsteen?

Transparante prijsopbouw van een grafmonument

Wij hanteren een zeer transparante prijsopbouw van onze grafmonumenten. Al onze voorbeelden van grafstenen in onze toonzaal, gedenktuin, ons online fotoboek en onze uitgebreide brochure hebben wij voorzien van de prijs. Zo kunt u heel eenvoudig de prijs van uw gewenste monument samenstellen.

De prijsopbouw van een monument is transparant en bestaat uit een aantal onderdelen:

– De keuze van de soort letterplaat

– De keuze van de soort omranding

– De keuze van wel of niet een afdekplaat

 

De prijzen van onze grafstenen zijn altijd inclusief:
– Betonfundering en de omranding gevuld met split of potgrond
– Vergunningsaanvraag bij de gemeente
– Transport en plaatsing (zie onze regio)
– 25 jaar garantie

 

Onze prijzen zijn exclusief belettering en eventuele grafaccessoires.

Wat kost een grafmonument
Wat kost een grafsteen

Tijdelijke aanbieding van 4 grafmonumenten

Wij hebben 4 bijzondere (tijdelijke) prijzen van het model “Veluwehof”.

De grafstenen zijn gemaakt van 1e klas graniet van hoge kwaliteit en leverbaar voor een zeer scherpe prijs.

De aanbieding bestaat uit een twee modellen zonder dekplaat en inclusief granietsplit of potgrond voor €1350,- en twee modellen met dekplaat voor €1750,-. De modellen zijn leverbaar in Royal Impala graniet of Himalayan graniet.

U kunt het model en de kleurvarianten komen bekijken in onze toonzaal.

Wat kost een grafsteen/

Onafhankelijke beoordeling door onze klanten op Kiyoh:


Ik kan iedereen de Veluwehof aanbevelen! Na onze binnenkomst werden we warm ontvangen, de verschillende mogelijkheden werden duidelijk en vakkundig uitgelegd.


Lees hier meer klantreacties

Natuurlijke grafmonumenten

natuurlijke grafmonument

Verkrijgbaar vanaf 750 euro *

Dit zijn grafstenen waar weinig aan bewerkt is. Dit zijn vaak eenvoudige, maar zeer mooie stenen en door eenvoud stralen deze stenen rust uit.

Traditionele grafmonumenten

Traditioneele grafstenen

Verkrijgbaar vanaf 1350 euro *

Traditionele grafmonumenten, gepolijste (gladde stenen met glans) monumenten, in deze categorie zijn vele vormen en maten mogelijk!

Grafzerken grafmonumenten

grafzerken

Verkrijgbaar vanaf 2275 euro *

Grafzerken bedekken het hele graf. Een grafzerk bestaat uit een robuuste grote plaat van voornamelijk een granieten steen met een hele chique uitstraling.

Exclusieve grafmonumenten

Exclusieve grafsteen

Verkrijgbaar vanaf 2950 euro *

Unieke grafmonumenten. Dit zijn veelal de monumenten naar volledig eigen ontwerp en zijn zo goed als alle wensen mogelijk,

Personaliseren van de grafsteen

 

Grafstenen prijzen worden altijd opgebouwd door verschillende materialen en bewerkingen. Zo zijn ruw gekapte stenen duurder dan gladde gepolijste stenen. Dit komt omdat het kappen van stenen een handbewerking is en dit vergt meer tijd.

We kunnen u een duidelijk overzicht geven hoe de prijs is opgebouwd. U kunt er altijd zelf voor kiezen om bewerkingen en/of materialen toe te voegen of te laten vervallen. U heeft de mogelijkheid om de steen zo betaalbaar mogelijk te maken. Voor het personaliseren van de grafsteen zijn de volgende prijzen van toepassing:

– Tekens/letters zandstralen op gepolijst vlak …………..€3,50
– Tekens/letters zandstralen op ruw vlak………………….€7,-
– Ambachtelijk gehakte letters v.a. …………………………€17,50
– Bronzen letters, afhankelijk van grootte …………..v.a. €9,-
– Bronzen Plaquette v.a. …………………………………….. €450,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

Grafstenen prijzen voor elk budget

De prijzen van grafstenen zijn bij ons volledig transparant. In de uitgebreide toonzaal en tuin in Voorthuizen staan bij alle monumenten de prijzen duidelijk vermeld. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kijken in ons online fotoboek. Hierin is het mogelijk de grafstenen te filteren op een prijs groep. Door uw budget aan te vinken samen met uw wensen worden alle stenen gefilterd en krijgt u direct een compleet overzicht. Dit is altijd een richtprijs.

Ook hebben wij een online grafstenen ontwerpdienst (online configurator). Hierin zijn ook de kosten direct bekend. Geen verrassingen achteraf, we vinden duidelijkheid heel belangrijk.

Wilt u liever onze brochure met complete prijslijst thuis ontvangen? Vraag dan nu onze brochure aan en wij sturen deze op per post.

Grafstenen met de prijzen in het echt bekijken?

Grafstenen bekijken in online folder en brochure

* Prijzen zijn inclusief fundering van gewapend beton, montage, plaatsing in regio en aanvraag van vergunning. Excl. belettering, accessoires en legeskosten berekend door de gemeente.