Menu
title
 

Grafstenen Zaandam

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaats in Zaandam

In Zaandam is 1 begraafplaats te vinden.

Deze begraafplaats is:

De gemeentelijke begraafplaats Zaandam gevestigd aan de Zuiddijk 421

Wel zijn er in de regio Zaanstad meerdere begraafplaatsen te vinden.

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Begraafplaats Zaandam Zuiddijk
Grafstenen Zaandam

Grootste leverancier van Midden Nederland

Wij zijn de grootste leverancier van grafstenen van Midden Nederland. Wij doen plaatsingen van grafmonumenten door heel Nederland. In de regio Zaanstad en Zaandam zijn wij regelmatig te vinden. Wij kennen hier de weg omdat wij regelmatig plaatsen hier.  Alle varianten grafmonumenten die wij hebben kunnen wij plaatsen op de begraafplaatsen in Zaandam en omstreken.

Ben u benieuwd naar ons assortiment grafstenen? U kunt ons altijd bezoeken in Voorthuizen.  Vanuit Zaandam bent u binnen 30 minuten bij ons in Voorthuizen. Bekijk hier ons adres.

Assortiment grafstenen

Het assortiment van Veluwehof Natuursteen is erg uitgebreid. Wij hebben vele soorten gedenkstenen: de traditionele natuurstenen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout, grafzerken, kindermonumenten en nog veel meer. Meer weten over de diverse soorten grafmonumenten? Klik dan hier.

Wilt u zich oriënteren?

Wanneer u zich wilt gaan oriënteren voor een grafmonument, bent u van harte welkom in onze gedenkhof. Hier vindt u een moderne  toonzaal en gedenktuin met vele voorbeelden van grafmonumenten om in alle rust komen bekijken. Onze gedenkhof kunt u volledig vrijblijvend bezoeken en wanneer u hulp wenst, is er 1 van onze adviseurs die u graag verder helpt. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag en daarbuiten op afspraak.

Vanuit Zaandam is de Veluwehof zeer goed te bereiken. Neem op de A1  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)

Alvast voorbeelden online bekijken? Dat is mogelijk in ons online fotoboek. Hier kunt u meer dan 450 voorbeelden van grafmonumenten bekijken.