Menu
title
 

Grafstenen in Veenendaal

De begraafplaatsen in Veenendaal

Veenendaal kent 1 begraafplaats waar grafstenen worden geplaatst.

De begraafplaats hier is:

– Algemene begraafplaats ‘De Munnikenhof’

Er gelden verschillende bepalingen voor grafmonumenten, de meest voorkomende grafsteen maten welke gelden zijn 180×90 cm en 160×80 cm.

Grafstenen Veenendaal

Het plaatsen van grafmonumenten in Veenendaal

Veenendaal bevindt zich in de primaire regio waarin wij de grafstenen plaatsen.  Hier rekenen wij geen extra plaatsing/transport kosten.

Wij hebben door de in jaren heen vele grafmonumenten mogen plaatsen in Veenendaal, maar ook in de omringende plaatsen. Deze rekenen wij ook tot onze primaire regio! Binnen een half uur bent u in Voorthuizen.

De mogelijkheden in grafstenen en grafmonumenten

Wanneer u meer mogelijkheden wilt bekijken is dat mogelijk. Op onze pagina grafmonumenten kunt u de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën bekijken. Ruwe grafstenen, zwerfkeien, traditionele stenen, kindermonumenten en versteend hout.

Al deze monumenten kunnen wij voor u plaatsen op de begraafplaats in Veenendaal!

Veluwehof mogelijkheden

Nog meer inspiratie opdoen?

Wanneer u nog meer ideeën en inspiratie wilt opdoen voor een grafmonument voor uw dierbare bekijk dan ook nog eens online fotoboek. Hier vindt u meer dan 450 voorbeelden van grafmonumenten die wij van Veluwehof ontworpen, gemaakt en geplaatst hebben.

Of ga zelf aan de slag met onze online ontwerptool. In 3 eenvoudige stappen komt u tot het gewenst eindresultaat. Hier kunt u ook nog eens 10% besparen op de kosten.

Wilt u meer weten of de vele mogelijkheden of wilt u eens langs komen in Voorthuizen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij hebben u graag verder.

Voorbeelden in het echt komen bekijken?

Wanneer u zich aan het oriënteren voor een grafmonument bent, geeft onze internet site een goede en ruime indruk van de diverse mogelijkheden! Kijk eens op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze gedenkhof met toonzaal en gedenktuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.

Vanuit Veenendaal zijn we zeer eenvoudig en snel te bereiken!  A12, A30 en dan afslag 16, Voorthuizen aan de A1 (zie adres).