Menu
title
 

Grafstenen Vaassen

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Vaassen

Er zijn hier een aantal begraafplaatsen waar grafstenen geplaatst mogen worden.

De begraafplaatsen zijn:
– de gemeentelijke begraafplaats ‘Wanenk’
– de gemeentelijke begraafplaats ‘Zwanenweg’
– de R.K. begraafplaats ‘Oosterhof’

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

grafstenen-vaassen

Wij plaatsen grafmonumenten in Vaassen

Het ligt in onze primaire regio, daarom rekenen wij geen plaatsing of transportkosten. Wij zijn regelmatig in de regio van Vaassen te vinden om grafmonumenten te plaatsen. Wij kennen de begraafplaatsen in Vaassen en kunnen u daarom goed adviseren over een grafmonument daar.

Wanneer u ons wilt bezoeken in Voorthuizen is dit een prima afstand. Binnen 30 minuten bent u bij ons in Voorthuizen. Bekijk hier ons adres.

De juiste keuze voor een grafmonument

In ons assortiment hebben wij vele mogelijkheden voor een grafmonument. Wij hebben o.a. traditionele gedenkstenen van natuursteen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout en grafzerken. Bekijk hier welke soorten grafmonumenten wij hebben. Al onze grafstenen kunnen geplaatst worden op de diverse verschillende begraafplaatsen in Vaassen.

Bezoek onze toonzaal en tuin ter inspiratie

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een grafmonument voor uw naaste, is het goed om onze toonzaal en tuin vol met grafmonumenten te bekijken.

Of bekijk onze site met de diverse voorbeelden in het online fotoboek of ontwerp zelf digitaal het ontwerp naar keuze.

U bent welkom in Voorthuizen om hier de uitgebreide collectie stenen te bekijken. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en staan u dan ook graag bij met een vrijblijvend en passend advies.

Bekijk hier ons adres wanneer u langs wilt komen.