Menu
title
 

Grafstenen Uddel

Elk grafmonument met zorg gemaakt


Grafstenen voor de begraafplaats in Uddel

In Uddel is 1 begraafplaats te vinden.

– de gemeentelijke begraafplaats

Deze gemeentelijke begraafplaats ligt ten noordwesten van Apeldoorn. De begraafplaats is in de jaren zestig ontstaan. Op de begraafplaats in Uddel zijn diverse soorten graven te vinden. O.a. algemene graven, kindergraven en particuliere graven.

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig (zoals de graven op het oude gedeelte).

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Plaatsing van de grafmonumenten

Uddel ligt in de primaire regio van Veluwehof. Wij werken veel in de regio van Apeldoorn en omgeving. Wanneer wij hier een grafsteen mogen plaatsen rekenen wij geen extra plaatsing en/of transportkosten in rekening.

Wilt u ons assortiment zelf bekijken, bezoek ons dan in Voorthuizen. U bent binnen 30 minuten in Voorthuizen.

begraafplaats Uddel

De keuze voor het juiste grafmonument en grafsteen

Wij hebben een ruim assortiment grafmonumenten. Onze grafstenen zijn verdeeld in verschillende soorten grafstenen. Hier kunt u bekijken welke soorten wij grafmonumenten hebben. Of kijk in onze online fotoboek. Hier kunt u bijna 500 voorbeelden bekijken van grafmonumenten die wij gemaakt en geplaatst hebben.

Al onze grafmonumenten en grafstenen kunnen geplaatst worden op de begraafplaats hier!

Ons ruime assortiment grafmonumenten in Voorthuizen komen bekijken?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent welke monument geplaatst zou kunnen worden op de begraafplaats, is het goed om de vele mogelijkheden te bekijken.

U kunt veel informatie vinden op onze website, maar u kunt ook komen kijken in onze gedenkhof in Voorthuizen. Hier bent u altijd welkom in onze grote toonzaal en onze inspiratietuinen. Door onze jarenlange ervaring in de regio, kunnen wij een helpen en een vrijblijvend passend advies geven.