Menu
title
 

Grafstenen Soest

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Soest

De 3 begraafplaatsen hier zijn:

– de gemeentelijke begraafplaats aan de Veldweg

– de R.K. begraafplaats H.H. Petrus en Paulus

– de gemeentelijke begraafplaats in Soesterberg aan de Kampdwarsweg

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

Bij de gemeentelijke begraafplaatsen en de RK begraafplaats en regio zijn er geen bijzondere of afwijkende vergunningseisen van toepassing op het materiaal of vorm van het grafmonument.

Grafstenen Soest

Het plaatsen van grafmonumenten in Soest

Soest in de provincie Utrecht ligt ook in onze primaire regio. Wanneer wij plaatsen in onze primaire regio rekenen wij geen plaatsing of transportkosten wanneer u een grafmonument bij ons heeft besteld.

Wij komen er regelmatig om grafmonumenten te plaatsen. Wij kennen hier de regio en de 3 begraafplaatsen goed. Onze adviseurs kunnen u goed helpen bij de keuze voor een grafmonument.

Ook ligt het op een goede afstand van Voorthuizen,  zo bent u zo bij ons in onze toonzaal en monumenten tuin met veel voorbeelden grafstenen.  Bekijk hier ons adres.

Veel inspiratie voor grafmonumenten

Heeft u n.a.v. deze informatie meer interesse in ons assortiment, vraag dan onze uitgebreide brochure aan. Een brochure waarin u meer dan 32 pagina’s inspiratie kunt vinden.

Ook kunt u ons online fotoboek bekijken. Hier vindt u meer dan 400 voorbeelden van grafmonumenten die wij hebben gemaakt en geplaatst.

Veluwehof fotoboek

Een grafmonument voor in Soest

U zoekt een uniek grafmonument om te laten plaatsen voor uw dierbare? Veluwehof kan u hierbij helpen.  Wij hebben een uitgebreid assortiment gedenkstenen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout en grafzerken. Alles gemaakt van graniet / natuursteen.

Bekijk hier de vele soorten grafmonumenten. Al deze soorten grafstenen kunnen wij voor u plaatsen op de diverse verschillende begraafplaatsen in heel Nederland.