Menu
title
 

Grafstenen Putten

Elk grafmonument met zorg door ons gemaakt


Putten kent 2 begraafplaatsen

De begraafplaatsen waar wij grafstenen plaatsen zijn:

  • – Begraafplaats ‘Schootmanshof’
  • – Begraafplaats aan de Engweg (welke in 2en wordt gedeeld door de Engweg)

De afmetingen van de grafmonumenten op Schootmanshof zijn 190×90 cm (LxB), de grafmonumenten welke worden geplaatst op de begraafplaats Engweg kent naast de afmeting 190×90 cm ook de afmeting 200×100 cm.
Er zijn geen bijzondere of afwijkende vergunningseisen van toepassing met betrekking tot het materiaal of de vorm van het grafmonument.

* Gallerij met een kleine selectie van grafmonumenten en grafstenen welke wij hebben mogen plaatsen op de begraafplaatsen in Putten.

Grafstenen Putten, we hebben vele grafmonumenten mogen plaatsen in Putten, bekijk de voorbeelden in onze toonzaal en tuinen geschikt voor de begraafplaats in Putten

Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in Putten

De plaats Putten valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij 300+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaats Schootmanshof en Engweg in Putten, daarmee zijn we erg bekend met de begraafplaats.
Vanuit hier zijn wij zeer gemakkelijk en snel te bereiken (Voorthuizen, op 10 min rijden, zie ons adres)

Begraafplaats ‘Schootmanshof’

De begraafplaats Schootmanshof valt onder het beheer van de gemeente, deze begraafplaats kenmerkt zicht door het kunstwerk welke staat op het nieuwe gedeelte.
Tevens worden aan de rand van de begraafplaats bijen gehouden.

Ruwe grafstenen met een granieten zerk geplaatst in Putten
grafmonument geplaatst op de begraafplaats Engweg in Putten

Begraafplaats ‘Engweg’

De ‘Engweg’ is de oude gemeentelijke begraafplaats, deze begraafplaats is onderverdeeld in Noord en Zuid.
Enige tijd geleden heeft het gedeelte ‘Engweg-Zuid’ een totale renovatie ondergaan, hierdoor heeft de begraafplaats een fris en modern uiterlijk gekregen.

Er wordt nog steeds actief begraven op deze begraafplaats.

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de begraafplaats in al hier!

Vele voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument? Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Putten zijn we zeer gemakkelijk (en snel) te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net naast Putten (zie adres).
De grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien zijn allemaal geschikt voor de begraafplaats in Putten, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.