Menu
title
 

Grafstenen Nijkerk en Hoevelaken

Elk grafmonument met zorg door ons gemaakt


Gemeente Nijkerk kent verschillende begraafplaatsen

De verschillende begraafplaatsen waar wij grafstenen plaatsen zijn:

  • – De algemene begraafplaats
  • – RK begraafplaats
  • – De algemene begraafplaats in Nijkerkerveen
  • – Dealgemene begraafplaats in Hoevelaken

De afmetingen die de grafmonumenten mogen hebben op de gemeentelijke begraafplaatsen en op de RK begraafplaats in Nijkerk is 200×100 cm (LxB). Bij de gemeentelijke begraafplaatsen en de RK begraafplaats zijn er geen bijzondere of afwijkende vergunningseisen van toepassing op het materiaal of vorm van het grafmonument.

* Enkele grafstenen en grafmonumenten welke wij hebben geplaatst op de begraafplaatsen in Nijkerk en Hoevelaken, klik op de foto voor een vergroting.

Grafstenen en grafmonumenten welke alle geschikt zijn voor op de begraafplaatsen in de gemeente Nijkerk - Hoevelaken

De plaatsing van grafstenen en grafmonumenten

De plaatsen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken vallen binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij 350+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. We zijn erg bekend met de begraafplaatsen in de gemeente Nijkerk.
Vanuit Nijkerk en Hoevelaken zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken (Voorthuizen, zie ons adres)

Begraafplaatsen in Nijkerk

De begraafplaatsen in Nijkerk liggen alle dicht bij elkaar, de algemene begraafplaats bestaat uit twee delen: Het nieuwe gedeelte en het oude gedeelte, deze worden door de weg gescheiden.
Het RK gedeelte grenst aan het oude algemene gedeelte, en is met een poort verbonden, echter valt de RK begraafplaats niet onder het beheer van de gemeente.

Algemene begraafplaats in Nijkerk, grafmonument met RVS en glas
Grafsteen ruw, en grafzerk in Hoevelaken

Begraafplaats in Hoevelaken

De algemene begraafplaats in Hoevelaken valt onder het beheer van de gemeente Nijkerk.
Sinds enige jaren is er een compleet nieuwe uitbreiding in gebruik genomen, hier mogen de grafmonumenten een afmeting hebben van 200×100 cm.
Op het vorige vak mochten de grafmonumenten een lengte van maximaal 75 cm hebben.

Begraafplaats in Nijkerkerveen

De begraafplaats in Nijkerkerveen valt onder het beheer van de gemeente Nijkerk. De begraafplaats ligt aan de van Dijkhuizenstraat en heeft een oppervlakte van 6.400 m².

Ingang van de begraafplaats te Nijkerkerveen

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de begraafplaats in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken!

Voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument op de begraafplaats in deze gemeente?
Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
We zijn vanuit hier zeer makkelijk (en snel) te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen (zie adres).
De afmetingen van de grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien zijn de precies diezelfde als op de begraafplaatsen in Nijkerk en Hoevelaken, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.