Menu
title
 

Grafstenen Nieuwegein

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Nieuwegein

De begraafplaatsen waar Veluwehof grafstenen heeft geplaatst zijn:

– de algemene begraafplaats ‘Noorderveld’
– de algemene begraafplaats ‘Kerkveld’

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Het plaatsen van grafmonumenten

De stad Nieuwegein ligt in de primaire regio van Veluwehof. Wij rekenen geen plaatsing of transportkosten wanneer een plaats in de primaire regio ligt.

Wij komen regelmatig in Nieuwegein om nieuwe grafstenen op de begraafplaatsen te plaatsen. Wij zijn bekend met de regio hier en kennen de begraafplaatsen goed. Daardoor zijn onze adviseurs in de gelegenheid u goed te adviseren bij de keuze voor een grafmonument op deze begraafplaatsen.

Omdat Nieuwegein op een goede afstand van Voorthuizen ligt, bent u binnen afzienbare tijd bij ons waar u onze toonzaal en inspiratie tuinen met vele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten kunt komen bekijken.  Bekijk hier ons adres.

grafstenen nieuwegein

Een grafmonument uitzoeken

Wanneer u op zoek bent naar het juiste grafmonument, bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij hebben in het assortiment gedenkstenen traditionele grafstenen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout en grafzerken. Bekijk hier de diverse mogelijkheden grafmonumenten die er mogelijk zijn. Al deze soorten grafstenen kunnen wij voor u plaatsen op de diverse verschillende begraafplaatsen in Nederland.

Meer dan 500 voorbeelden van grafmonumenten

Wanneer u meer interesse heeft gekregen in onze collectie, kunt u onze uitgebreide brochure aanvragen. Hiermee ontvangt u de brochure met 32 pagina’s ideeën voor grafstenen bij u thuis op de mat.

Of bekijk ons online fotoboek met meer dan 500 voorbeelden. U kunt hier heel eenvoudig selecteren op categorie, prijsklasse en materiaalsoort.

Veluwehof fotoboek