Menu
title
 

Grafstenen Naarden

Elk grafmonument met zorg gemaakt


Begraafplaatsen in Naarden

Naarden heeft 2 begraafplaatsen met de mogelijkheid om grafmonumenten te kunnen plaatsen.

–  De Algemene begraafplaats Nieuw-Valkeveen aan de Valkeveenselaan

– De Oude begraafplaats aan de Amersfoortsestraatweg

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Het plaatsen van monumenten in Naarden

Veluwehof Natuursteen is regelmatig op de begraafplaatsen van Naarden te vinden. Aangezien Naarden – Voorthuizen een goede afstand betreft weten klanten uit deze regio ons te vinden. Nadat mensen bij ons in de gedenkhof het juiste grafmonument hebben gevonden, gaan wij deze vervaardigen, beletteren en uiteindelijk plaatsen in Naarden. Wij zijn ook erg bekend in de omgeving en kennen de 2 begraafplaatsen. Wij zijn 1 van de  grotere leveranciers van de Veluwe in grafmonumenten.

 

Grafstenen in Naarden

Het assortiment grafstenen

Wanneer u op zoekt bent naar een grafmonumenten is de eerste vraag: “Wat voor een soort monument?”. Bij Veluwehof hebben wij traditionele natuurstenen van graniet, grafzerken of de natuurlijke grafmonumenten zoals een zwerfkei, versteend hout of een ruwe steen.  U kunt samen met ons de mogelijkheden bekijken voor een grafmonument naar wens of zelf in alle rust in onze toonzaal en 2 tuinen zich gaan oriënteren.

Wilt u alvast ons uitgebreide assortiment grafmonumenten online bekijken? Klik dan hier.

Vele voorbeelden in onze gedenkhof

Heeft u na het lezen interesse om langs te komen bij de Veluwehof. Dat is mogelijk, onze gedenkhof met moderne toonzaal en 2 gedenktuinen is geopend van dinsdag t/m zaterdag. En eventueel ’s maandags of zaterdags op afspraak. In onze gedenkhof vindt u talloze voorbeelden van grafmonumenten dien wij gemaakt hebben. In alle rust u laten inspireren. En wanneer u advies nodig heeft is er altijd een verkoopadviseur om u te helpen.  Vanuit Naarden zijn wij goed bereikbaar via de A1  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)