Menu
 

Grafstenen Meppel

Elk grafmonument met zorg gemaakt


In Meppel is 1 begraafplaats te vinden

De begraafplaats in Meppel is de Algemene Begraafplaats Zomerdijk

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig (zoals de graven op het oude gedeelte).

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Plaatsen van grafmonumenten in Meppel

Wij komen regelmatig naar Drenthe en zeker in Meppel voor plaatsing van grafstenen.

Wij hebben hier door de jaren heen meer dan 250 grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaats.

Aangezien wij regelmatig plaatsen op begraafplaatsen in Drenthe (o.a. Meppel), kunnen wij u goed adviseren voor het juiste monument hier. Wij denken altijd graag met u mee.
Vanuit Meppel is Voorthuizen goed te bereiken, waar u van harte welkom bent in onze toonzaal. Maar indien u wenst komen wij naar u. U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen.  Bekijk hier onze contactgegevens.

Grafstenen Meppel

Diverse opties voor grafmonumenten en grafstenen

Er zijn legio soorten grafmonumenten en grafstenen zoals monumenten van graniet en natuursteen, zwerfkeien en versteend hout. Wij hebben een uitgebreide gedenkhof met 2 tuinen en een moderne toonzaal. U kunt zich hier laten inspireren en de vele mogelijkheden voor grafmonumenten in Meppel bekijken. Op de diverse begraafplaatsen kunnen al deze soorten monumenten geplaatst worden.

Wilt u alvast meer grafstenen bekijken die wij  van de Veluwehof gemaakt en geplaatst hebben? Bekijk dan eens ons online fotoboek, hier kunt u meer dan 450 voorbeelden bekijken. Volop inspiratie voor een grafmonument voor uw dierbare in Meppel.

fotoboek_dubbele_grafmonumenten