Menu
title
 

Grafstenen Lelystad

Elk grafmonument met zorg door ons gemaakt


Gemeente Lelystad heeft 1 begraafplaats

Lelystad heeft 1 begraafplaats waar wij grafstenen plaatsen:

  • – Algemene begraafplaats Lelystad

De afmetingen die de grafmonumenten mogen hebben in Lelystad is 190x90x90 cm (LxBxH),
bij de gemeentelijke begraafplaats zijn er geen bijzondere of afwijkende vergunningseisen van toepassing op het materiaal of vorm van het grafmonument.

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Lelystad, onze voorbeelden zijn allemaal geschikt voor de gemeentelijke begraafplaats Lelystad

Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in Lelystad

De plaats Lelystad valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij 30+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaats in Lelystad, we erg bekend met de begraafplaatsbepalingen.
Vanuit Lelystad zijn wij gemakkelijk te bereiken (Voorthuizen, net na Nijkerk, zie ons adres)

Gemeentelijke begraafplaats in Lelystad

De begraafplaats in Lelystad valt onder het beheer van de gemeente.

De afmetingen van de grafmonumenten zijn 190x90x90 cm (LxBxH), de gemeente heeft geen bijzondere bepalingen m.b.t. het materiaalgebruik van de grafmonumenten.
De begraafplaats beschikt over een speciaal gedeelte voor asbussen.

Bij de begraafplaats gelegen crematorium valt onder het beheer van Yarden.

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de algemene begraafplaats in Lelystad!
De Veluwehof heeft tevens de grootste collectie met natuurlijke grafstenen welke geschikt zijn voor de algemene begraafplaats.

Voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument bedoelt voor op de begraafplaats in Lelystad?
Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Lelystad zijn we zeer gemakkelijk te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net achter Nijkerk (zie adres).
De afmetingen van de grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien komen overeen met de begraafplaats, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.