Menu
title
 

Grafstenen Laren

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De 2 begraafplaatsen in Laren

Laren heeft 2 begraafplaatsen die beide aan de Hilversumseweg liggen. Bij allebei is er de mogelijkheid om grafmonumenten te kunnen plaatsen. Bij beide begraafplaatsen is er 1 aula beschikbaar.

– Het Rooms-katholieke St. Jan’s Kerkhof.

– De Algemene Begraafplaats.

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Plaatsen van een grafmonument in Laren

Veluwehof Natuursteen levert en plaatst grafstenen door heel Nederland.Vele klanten uit Laren kwamen ook bij de Veluwehof voor een grafmonument. Vanuit heel Nederland komen klanten naar Voorthuizen om in onze gedenkhof het juiste monument te vinden. Wij liggen centraal in Nederland, dus vanuit heel Nederland eenvoudig te bereiken.

Wij zijn regelmatig in Laren op de 2 begraafplaatsen te vinden om aldaar op de begraafplaatsen in een plaatsing van een monument te mogen verzorgen.

Vanuit Bussum bent u binnen 30 minuten bij ons in Voorthuizen. Wij komen ook graag naar Bussum, wanneer u dat liever wenst.

Grafstenen Laren

De mogelijkheden met een grafmonument

Het juiste monument vinden voor u dierbare is vaak een heel traject. Belangrijk is om de soort steen te bepalen. Wilt u juist een tradionele steen, een natuurlijke grafsteen zoals een zwerfkei, ruwe steen of versteend hout of denkt u meer aan een zerk.

De Veluwehof heeft al deze soorten grafmonumenten. Wij ontwerpen samen met u, vervaardigen de steen en plaatsen deze ook zelf op de begraafplaats in Laren. Wilt u onze collectie grafstenen alvast online bekijken? Klik dan hier om een indruk te krijgen van het assortiment grafmonumenten.

Ideeën opdoen voor het juiste grafmonument

Wanneer u wat ideeën wilt opdoen en inspiratie wilt krijgen betreft grafstenen kunt u onze gedenkhof komen bezoeken. U kunt hier veel voorbeelden van grafmonumenten bekijken en u in alle rust laten inspireren.  En heeft u een advies nodig? Dan is er altijd 1 van onze verkoopadviseurs die u helpt.  Vanuit Laren kunt u ons goed bereiken. Via de A1 bent u er binnen de 40 minuten.  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)