Menu
title
 

Grafstenen Kampen

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Kampen

In Kampen zijn een aantal begraafplaatsen waar er grafstenen geplaatst mogen worden .

De begraafplaatsen zijn:
– de algemene begraafplaats ‘Bovenbroek’
– de RK begraafplaats Parochie ‘Thomas a Kempis’

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Wij plaatsen grafmonumenten door geheel Nederland

Veluwehof Natuursteen is de grootste leverancier van Midden Nederland. Wij plaatsen grafmonumenten in geheel Nederland, dus ook in Kampen. Wij zijn  hier bekend met de begraafplaatsen.

Ben u benieuwd naar ons assortiment, u kunt ons altijd bezoeken in Voorthuizen.  Vanuit Kampen bent u binnen 45 minuten bij ons in Voorthuizen. Bekijk hier ons adres.

Grafstenen Kampen

Een grafmonument voor in Kampn

In ons assortiment hebben  wij diverse soorten gedenkstenen. Gemaakt van natuursteen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout, grafzerken en nog veel meer. Bekijk hier welke soorten grafmonumenten wij hebben.

In overleg met ons kunnen wij de juiste grafsteen samen met u ontwerpen. Alle soorten grafstenen kunnen worden geplaatst op de begraafplaatsen in Kampen en omstreken.

Bezoek onze toonzaal en gedenktuin ter inspiratie

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een grafmonument voor uw dierbare bent u van harte welkom om onze toonzaal en nieuwe gedenktuin vol met grafmonumenten in alle rust te komen  bekijken.

Op onze site kunt u  vele voorbeelden bekijken in het online fotoboek of ontwerp zelf een ontwerp geheel naar eigen wensen.

U bent welkom in Voorthuizen om hier de uitgebreide collectie stenen te bekijken. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en staan u dan ook graag bij met een vrijblijvend en passend advies.

Vanuit de Kampen zijn wij goed te bereiken. Neem op de A1  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)