Menu
title
 

Grafstenen in IJsselstein

IJsselstein heeft 3 begraafplaatsen kennende:

– Algemene begraafplaats Eiteren
– Algemene begraafplaats De hoge akker Noord
– RK begraafplaats Groenedijk

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing betreffende het materiaal van het grafmonument.

De geldende (maximale) grafmaten voor de grafmonumenten welke zijn toegestaan verschilt per begraafplaats, begraafplaats Eiteren hanteert de afmeting 200x100x100 (LxBxH) terwijl op ‘de Hoge Akker Noord’ een maximale afmeting van 180x60x100 is toegestaan.

IJsselstein valt binnen onze regio, voor de begraafplaats in IJsselstein rekenen wij geen transportkosten.

Grafstenen Ijsselstein

Het plaatsen van grafstenen in IJsselstein

De stad IJsselstein bevindt zich in onze primaire regio voor plaatsing. Door de jaren heen hebben wij meer dan 300+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen hier. Voorthuizen is erg goed te bereiken vanuit IJsselstein. Binnen 45 minuten bent u in onze gedenkhof.

Welke opties zijn er voor een grafmonument

Er zijn vele mogelijkheden voor een grafmonument. Traditionele grafstenen, natuurlijkere grafstenen, denk hierbij aan ruwe stenen, zwerfkeien en versteend hout. Maar daarnaast zijn er ook de wat exclusievere stenen. In onze collectie kunt u alle soorten en maten stenen vinden. Ieder wens is bespreekbaar. Wij kunnen samen met u kijken naar een geschikt grafmonument passend bij uw dierbare.

Zelf een grafmonument samenstellen

Bijzondere aanbieding voor een grafmonument

Met ons online grafsteen ontwerpprogramma kunt u zelf een grafmonument ontwerpen en samenstellen. Ideaal wanneer u zelf al een idee heeft. Het programma is zeer eenvoudig in gebruik. In 3 stappen stelt u een grafmonument samen. Bijkomend voordeel is dat u hiermee 10% op de kosten kunt besparen. Al deze grafstenen in het online ontwerpprogramma zijn geschikt voor de begraafplaatsen in IJsselstein.

online configurator

Wij hebben een bijzondere aanbieding. Deze kunnen geplaatst worden op de begraafplaatsen in IJsselstein.

Wilt u onze tijdelijke bijzondere aanbieding bekijken?  Wij hebben 4 mogelijkheden voor grafmonumenten van 1e keus kwaliteit graniet tegen een zeer goede prijs. Deze prijzen zijn compleet en verzorgd vanaf
€ 1250,-

Bijzondere aanbieding

Inspiratie opendoen in onze gedenkhof

In onze gedenkhof met gedenktuin en toonzaal kunt u zich goed oriënteren. Vele mooie voorbeelden van grafmonumenten die wij kunnen maken. U kunt hier in alle rust rondlopen.

Voor advies is er altijd een verkoopmedewerker die u kan bijstaan. Onze gedenkhof is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Vanuit IJsselstein is de Veluwehof (Voorthuizen) goed te bereiken.  (Bekijk hier ons adres)

Wilt u vooraf aan het bezoek in Voorthuizen alvast online oriënteren?  Bekijk dan ons online fotoboek vindt u meer dan 500 voorbeelden van grafmonumenten die wij gemaakt hebben.