Menu
title
 

Grafstenen Huizen

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Huizen

In Huizen vindt u 2 begraafplaatsen waar de mogelijkheid is om grafstenen te plaatsen.

De 2 begraafplaatsen die de Gemeente Huizen beheert zijn:

–  Nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Naarderstraat

–  Oude Algemene Begraafplaats aan het Prins Bernhardplein

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Het plaatsen van een grafmonument in Nederland

Veluwehof Natuursteen maakt, levert en plaatst grafstenen door heel Nederland. Wij zijn 1 van de grootste leveranciers van de Veluwe. In Huizen zijn wij regelmatig op de begraafplaatsen te vinden en kennen hier de begraafplaatsen goed.

Wilt u weten welke soorten grafstenen wij allemaal hebben? Kom dan onze gedenkhof in Voorthuizen eens bezoeken. Vanuit Huizen is het maximaal een half uur rijden naar ons bedrijf in Voorthuizen. U vindt hier ons adres.

Grafstenen Huizen

Voorbeelden van grafmonumenten

In ons ruime assortiment grafstenen hebben wij een uitgebreide keuze. De traditionele natuurstenen grafstenen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout, grafzerken etc. Bekijk hier ons collectie grafmonumenten online.  Alle deze varianten van grafmonumenten kunnen worden geplaatst op de begraafplaatsen in Huizen en omgeving.

Bezoek onze uitgebreide gedenkhof

Wanneer u zich aan het oriënteren voor een grafmonument bent voor uw dierbare, bent u welkom onze gedenkhof te komen bekijken.  In alle rust kunt u hier vrijblijvend vele grafmonumenten komen bekijken. Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Vanuit Huizen zijn wij goed te bereiken. Neem op de A1  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)

Wilt u liever alvast online een aantal voorbeelden bekijken? Dat is mogelijk in ons online fotoboek.  Of ga vast zelf aan de slag met een ontwerp geheel naar eigen wens!