Menu
title
 

Grafstenen Houten

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Houten

Er zijn een aantal begraafplaatsen waar grafstenen mogen worden geplaatst.

Deze begraafplaatsen zijn:
– de algemene begraafplaats ‘Prinses Ireneweg’
– de algemene begraafplaats ‘Oud Wulven’

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Grafstenen Houten

Een grafmonument plaatsen

Houten bevindt zich in onze primaire regio.  Dit betekent dat wij bij het plaatsen van een grafmonumenten in Houten geen plaatsing of transportkosten rekenen. Wij zijn hier regelmatig op de begraafplaatsen om grafmonumenten te plaatsen. De algemene begraafplaatsen Prinses Ireneweg en Oud Wulven kennen wij goed en daarom is het ook mogelijk om voor deze begraafplaatsen een goed advies voor een grafmonument te geven.

Voorthuizen, waar wij gevestigd zijn is goed bereikbaar. Zo kunt u altijd vrijblijvend ons assortiment grafstenen bekijken en indien wenselijk advies van ons krijgen. Bekijk hier ons adres in Voorthuizen.

U zoekt een grafmonument?

Wanneer u op zoek bent naar en mooi grafmonument, bent u bij Veluwehof aan het juiste adres.  In onze collectie traditionele gedenkstenen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout en grafzerken. Alles gemaakt van natuursteen. Bekijk hier de diverse soorten grafmonumenten. Al deze soorten grafstenen kunnen wij voor u plaatsen op de diverse verschillende begraafplaatsen in Houten.

Wilt u meer inspiratie hebben bezoek dan ons online fotoboek. Hierin vindt u meer dan 450 voorbeelden van grafmonumenten die de Veluwehof gemaakt en geplaatst heeft.

Of vraag hier vrijblijvend onze brochure aan. Hierin diverse informatie over het assortiment, onze werkwijze en service.

500 voorbeelden grafmonumenten ter inspiratie

In ons uitgebreide online fotoboek kunt u meer dan 500 voorbeelden van grafmonumenten. Allemaal grafstenen die wij gemaakt en samen met de klant samengesteld hebben. Met dit online fotoboek kunt u heel eenvoudig selecteren op categorie, prijsklasse en materiaalsoort.

Heeft u liever een brochure thuisgestuurd? Dan kunt u onze uitgebreide brochure aanvragen. U ontvangt de uitgebreide brochure met 32 pagina’s inspiratie bij u thuis.

Veluwehof fotoboek