Menu
title
 

Grafstenen Hilversum

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Hilversum

In Hilversum kunt u een aantal begraafplaatsen vinden, waar grafstenen geplaatst mogen worden .

De 3 begraafplaatsen zijn:

–  Noorder Begraafplaats Hilversum

– Stichting R.K. Begraafplaats St. Barbara  Hilversum

– Zuiderhof (begraafplaats en crematorium) Hilversum

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Plaatsing grafmonumenten mogelijk door heel Nederland

Wij zijn de grootste leverancier van grafstenen van Midden Nederland. Wij doen plaatsingen van grafmonumenten door heel Nederland, dus zeker ook in Hilversum. Wij zijn bekend met de begraafplaatsen in Hilversum en komen hier regelmatig.

Ben u benieuwd naar ons assortiment grafstenen? U kunt ons altijd bezoeken in Voorthuizen.  Vanuit Hilversum bent u binnen 30 minuten bij ons in Voorthuizen. Bekijk hier ons adres.

Grafstenen Hilversum

Een grafmonument plaatsen Hilversum

Wij hebben diverse soorten gedenkstenen: traditionele natuursteen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout, grafzerken en nog veel meer. Wilt u weten welke soorten grafmonumenten wij hebben? Kijk dan eens hier.

In overleg met ons kunnen wij de juiste grafsteen samen met u ontwerpen. Alle soorten grafstenen kunnen worden geplaatst op de begraafplaatsen in Hilversum en omstreken.

Bezoek onze uitgebreide gedenkhof

Bent u zich aan het oriënteren voor een grafmonument voor uw dierbare? Dan bent u van harte welkom om onze gedenkhof met toonzaal en gedenktuin vol met grafmonumenten te komen bekijken. Hier kunt u in alle rust en volledig vrijblijvende diverse monumenten in het ‘echt’ bekijken. U bent van harte welkom in Voorthuizen. Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Vanuit Hilversum zijn wij goed te bereiken. Neem op de A1  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)

Wilt u liever alvast online een aantal voorbeelden bekijken? Dat is mogelijk in ons online fotoboek.  Of ga vast zelf aan de slag met een ontwerp geheel naar eigen wens!