Menu
title
 

Grafstenen Garderen

Elk grafmonument met zorg door ons gemaakt


Begraafplaats in Garderen

Garderen heeft 1 begraafplaats, deze valt onder het beheer van de hervormde kerk in Garderen

De geldende (maximale) grafmaten voor de grafmonumenten welke zijn toegestaan: 200x100x100 (LxBxH).

De letterplaat mag een maximale dikte hebben van 12 cm, hierdoor is de keuze voor een ruwe steen beperkt, een zwerfkei als grafmonument is daardoor niet mogelijk.

Veluwehof Natuursteen is bekend met de begraafplaats in Garderen,
in de loop van de jaren heeft de Veluwehof Natuursteen vele monumenten mogen plaatsen op de begraafplaats, hierdoor kunnen wij u van het juiste advies voorzien.Heeft u vragen? neem gerust contact met ons op!

Begraafplaats Garderen
grafstenen Garderen

Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in Garderen

Garderen valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij vele grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen hier, daarmee zijn we erg bekend met de begraafplaats.
Vanuit Garderen zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken (Voorthuizen, net na Putten, zie ons adres)

Bijzondere aanbieding

Bijzondere aanbieding

Onze bijzondere aanbieding is geschikt voor bijna alle begraafplaatsen in Nederland.

Bekijk onze tijdelijke bijzondere aanbieding, 4 verschillende grafmonumenten gemaakt van 1e keus kwaliteit graniet tegen een scherp tarief. Geheel compleet en verzorgd vanaf
€ 1250,-

Brochure-Veluwehof 32P grafstenen

Uitgebreide brochure

Wilt u onze uitgebreide grafsteen brochure (met meer dan 130 voorbeelden van verschillende grafstenen en inclusief prijslijst) thuis ontvangen?

Al deze grafstenen zijn geschikt (m.u.v. de zwerfkeien en ruwe grafstenen) voor op de begraafplaats in Garderen.
Deze kunt u snel en gemakkelijk hier aanvragen.

grafsteen ontwerpen Nunspeet of Elspeet

Online grafmonument ontwerpen

Met ons online grafsteen ontwerpprogramma kunt u eenvoudig zelf het grafmonument samenstellen, en daarmee bespaart u op kosten.
U kunt het programma gebruiken om eenvoudig uw eigen offerte te maken.

Fotoboek

Bekijk online vele grafmonumenten

Bekijk onze online grafsteen fotoboek met vele verschillende grafmonumenten en grafstenen, deze zijn alle geschikt (m.u.v. ruwe grafstenen en zwerfkeien) zijn voor de begraafplaats in Garderen

Vele mogelijkheden in grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld. Er zijn vele mogelijkheden betreft de keuze voor het juiste grafmonument. Veluwehof adviseert u graag in deze zoektocht. Al onze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt om te plaatsen op de begraafplaats in Garderen!

Voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument? Onze website geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze gedenkhof met toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.

Vanuit Garderen zijn we zeer gemakkelijk (en snel) te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net achter Putten (zie adres).  Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.