Menu
title
 

Grafstenen Emmen

Grafmonumenten met zorg gemaakt


In Emmen kunt u meerdere begraafplaatsen vinden

De begraafplaatsen in Emmen zijn:

Begraafplaats De Wolfsbergen aan de Weerdingerstraat

– Begraafplaats Oeverse Bos aan de Meerdijk

– Joodse Begraafplaats aan het Oranjekanaal

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig (zoals de graven op het oude gedeelte). Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Plaatsing van een grafmonument in Emmen

Wij zijn regelmatig in Emmen te vinden voor het plaatsen van een grafmonument. Door de jaren heen hebben wij meer dan 250 grafmonumenten geplaatst op de begraafplaatsen in Emmen en regio.

Omdat wij veelal in Drenthe en op de begraafplaatsen hier komen kennen we hier de weg en de specifieke eisen. Wij kunnen u dan ook goed adviseren voor grafmonumenten hier. Voor advies bent u altijd van harte welkom.

U bent altijd van harte welkom in onze gedenkhof in Voorthuizen (gemeente Barneveld). Vanuit Emmen bent u vrij snel in Voorthuizen. In onze gedenktuinen en toonzaal vindt u legio voorbeelden van grafmonumenten. Bekijk hier onze contactgegevens.

Grafstenen Emmen

Wat voor een grafmonument of grafsteen zoekt u?

Er zijn vele mogelijkheden voor een grafmonument. Belangrijk is om te bepalen wat voor een soort grafsteen of grafmonument u zoekt. Een traditionele steen of juist meer een natuurlijke steen, zoals zwerfkeien, versteend hout of een ruwe steen. Bij Veluwehof hebben wij diverse soorten monumenten die u kunt komen bekijken. In onze gedenkhof met gedenktuinen en toonzaal zijn er diverse te vinden die geplaatst kunnen worden op de diverse begraafplaatsen in Emmen.

Of wilt u liever eerst online ori├źnteren? Dan hebben wij een uitgebreid fotoboek met vele voorbeelden van grafmonumenten die wij geplaatst hebben door heel Nederland.

Zelf ontwerpen en 10% besparen op de prijs

Wilt u alvast zelf aan de slag met het ontwerpen van een grafmonument? Dit is mogelijk met onze online tool. In 3 eenvoudige stappen stelt u zelf het gewenst grafmonument samen. Hierna ontvangt u op korte termijn een overzicht van de kosten. En wanneer u gebruik maakt van deze tool ontvangt u 10% korting op de grafsteen.

Online ontwerpen