Menu
title
 

Grafstenen Dronten

Elk grafmonument met zorg door ons gemaakt


Gemeente Dronten heeft 1 begraafplaats

Dronten heeft 1 begraafplaats waar wij grafstenen plaatsen:

  • – Algemene begraafplaats ‘de wissel’

De afmetingen die de grafmonumenten mogen hebben in Dronten zijn 190x90x100 cm (LxBxH),
bij de gemeentelijke begraafplaats zijn er geen bijzondere of afwijkende vergunningseisen van toepassing op het materiaal of vorm van het grafmonument.

Grafstenen voor de begraafplaats 'de Wissel' in Dronten, onze grafstenen en grafmonumenten zijn geschikt voor op de begraafplaats in Dronten.

Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in Dronten

Begraafplaats ‘de wissel’ valt binnen onze regio.

In de loop van de jaren hebben wij 20+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaats in Dronten, we bekend met de bepalingen van de begraafplaats.
Vanuit Dronten zijn wij gemakkelijk te bereiken (Voorthuizen, net na Nijkerk, zie ons adres)

Gemeentelijke begraafplaats ‘de wissel’ in Dronten

De begraafplaats valt onder het beheer van de gemeente.

De afmetingen van de grafmonumenten zijn 190x90x100 cm (LxBxH), de gemeente heeft geen bijzondere bepalingen m.b.t. het materiaalgebruik van de grafmonumenten.

Begraafplaats 'de wissel' in Dronten

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de algemene begraafplaats ‘de wissel’!
De Veluwehof heeft tevens de grootste collectie met natuurlijke grafstenen welke geschikt zijn voor de algemene begraafplaats.

Voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument bedoelt voor op de begraafplaats in Dronten?
Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Dronten zijn we zeer gemakkelijk te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net achter Nijkerk (zie adres).
De afmetingen van de grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien komen overeen met de begraafplaats, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.