Menu
title
 

Grafstenen Bussum

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Bussum

Bussum heeft 2 begraafplaatsen met de mogelijkheid om grafmonumenten te kunnen plaatsen.

– De Algemene Begraafplaats aan de Nieuwe Hilversumseweg.

– De Rooms-katholieke begraafplaats van Bussum.

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

De RK begraafplaatsen hanteren diezelfde afmetingen van 200×100 cm (LxB)

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Plaatsingen van grafmonumenten

Veluwehof Natuursteen maakt, levert en plaatst grafstenen in en door heel Nederland. Klanten vanuit heel Nederland weten ons te vinden in het midden het land. Omdat wij zo centraal in Nederland gelegen zijn, is het vanuit bijna heel Nederland goed te doen om naar Voorthuizen te komen. Wij zijn dan ook 1 van de grootste leveranciers van de Veluwe met vele soorten grafmonument.

In Bussum zijn wij regelmatig te vinden. Veelal mogen wij op de begraafplaatsen in Bussum een plaatsing verzorgen. Wij kennen hier de omgeving en de 2 begraafplaatsen goed.

Vanuit Bussum bent u binnen 30 minuten bij ons in Voorthuizen. Wij komen ook graag naar Bussum, wanneer u dat liever wenst.

Grafstenen Bussum

De keuze voor een grafmonument

De juiste grafsteen vinden is vaak best lastig. De keuze voor een grafmonument is dan ook erg belangrijk. Daarom is het ook goed u volop te laten inspireren met de mogelijkheden. Een traditionele steen, een grafzerk of een juist wat natuurlijker grafmonument. Denk hierbij aan zwerfkeien, versteend hout of een ruwe steen. Alles is mogelijk bij de Veluwehof. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor een passend grafmonument voor op de begraafplaats in Bussum.  Bekijk hier ons uitgebreide assortiment grafmonumenten online.

Volop inspiratie op onze gedenkhof

Om u te laten inspireren kunt u onze gedenkhof in Voorthuizen komen bezoeken. Hier vindt u vele voorbeelden van grafmonumenten. U bent dan ook van harte welkom. U kunt hier zich in alle rust laten inspireren. En wanneer u advies wenst, helpen onze verkoopadviseurs u graag op weg.  Vanuit Bussum zijn wij goed bereikbaar via de A1  (afslag 16, Voorthuizen, zie adres)