Menu
title
 

Grafstenen Bunschoten/Spakenburg

Elk grafmonument met zorg gemaakt


De begraafplaatsen in Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg zijn diverse begraafplaatsen waar wij als Veluwehof grafstenen hebben geplaatst.

De begraafplaatsen zijn:

– de gemeentelijk begraafplaats ‘de Akker’

– de begraafplaats ‘Memento Mori’

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Het plaatsen van grafmonumenten

In een straal van 50 km rond Voorthuizen rekenen we geen extra transporttoeslag voor het plaatsen van grafstenen en grafmonumenten. Bunschoten-Spakenburg ligt in onze primaire regio, wij rekenen hier geen plaatsing of transportkosten.

Wij zijn hier regelmatig om een grafmonument te plaatsen. Wij kennen hier de weg goed en zijn bekend met de diverse begraafplaatsen. Onze adviseurs kunnen daarom ook goed meedenken over het juiste monument aldaar.

U bent ook binnen afzienbare tijd in Voorthuizen. U bent hier altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak waar wij u graag adviseren. U kunt in alle rust onze uitgebreide toonzaal en onze inspiratie tuinen met vele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten bekijken.  Ons  adres vindt u hier.

grafstenen-bestemd-voor-bunschoten

U zoekt een mooi grafmonument?

Wanneer u op zoek bent naar en mooi grafmonument, bent u bij ons helemaal goed.  Veluwehof heeft een zeer uitgebreide collectie ruwe stenen, zwerfkeien, versteend hout maar ook diverse granieten monumenten. Wij zijn de specialisten op het gebied van natuursteen.

Natuurlijk is het mogelijk om al deze soorten grafstenen voor u te plaatsen op 1 van de gewenste begraafplaatsen in Bunschoten-Spakenburg.

Wat zijn de vele mogelijkheden met grafmonumenten

Heeft u meer interesse aan informatie over Veluwehof? Dat is mogelijk. U kunt hier onze uitgebreide brochure aanvragen, 32 pagina’s inspiratie en informatie. Of kijk in ons online fotoboek waar wij meer dan 450 voorbeelden hebben staan van grafmonumenten die wij de afgelopen tijd hebben mogen plaatsen.

Of ga zelf aan de slag met ons online ontwerpprogramma. Met dit online programma kunt u zelf heel eenvoudig in 3 stappen het grafmonument samenstellen en daar dan ook nog eens 10% mee besparen.

Online grafstenen ontwerpen