Menu
title
 

Grafstenen Arnhem

Elk grafmonument met zorg gemaakt


Waar vindt u begraafplaatsen in Arnhem

In en rondom de plaats Arnhem zijn er 6 begraafplaatsen te vinden waar wordt begraven. Veelal wordt er in Arnhem begraven op de begraafplaats Moscowa, de gemeentelijke begraafplaats. Daarnaast kunt u hier ook nog twee katholieke begraafplaatsen, twee protestantse begraafplaatsen en een natuurbegraafplaats vinden.

Hier vindt u de begraafplaatsen van Arnhem op een rij:

– Begraafplaats Moscowa

– Begraafplaats Bergweg (Velp, Katholiek)

– Begraafplaats H. Lucaskerk

– Begraafplaats Elden (protestants)

– Begraafplaats Vredenoord (protestants)

– Natuurbegraafplaats Heidepol

De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen, de standaard en meest voorkomende grafmaten op deze begraafplaatsen zijn 200x100x100 cm (LxBxH), echter zijn er ook afwijkende afmetingen aanwezig.

Er zijn geen bijzondere bepalingen van toepassing met betrekking tot het materiaal van het grafmonument.

Diverse mogelijkheden voor een grafsteen

Er zijn vele mogelijkheden voor een grafsteen. De traditionele natuursteen grafsteen, de wat natuurlijkere grafstenen zoals ruwe stenen, zwerfkeien en versteend hout en ten slotte de wat exclusievere stenen. In ons assortiment hebben wij al deze soorten stenen. Ook zijn er combinaties mogelijk, net waar u op zoek naar bent. Wilt u meer weten over de diverse soorten grafmonumenten? Lees dan hier verder.

grafstenen-bestemd-voor-arnhem

Elke grafsteen met zorg gemaakt

Veluwehof Natuursteen is 1 van de grootste leveranciers van gedenkstenen van Midden Nederland. Doordat wij een uitgebreide collectie grafstenen hebben en daarnaast werken door heel Nederland weten veel mensen ons te vinden. In de regio van Arnhem zijn wij vaak te vinden. Wij kennen hier de begraafplaatsen goed.

Wij ontwerpen samen met de klant de gedenksteen, maken en beletteren de grafsteen zelf en met onze speciale gedenkstenen Top-mobiel verzorgen wij ook zelf de plaatsingen in Arnhem.

In onze gedenkhof volop inspiratie

Onze gedenkhof met gedenktuin en toonzaal is de juiste plek om te kunnen oriënteren. Hier vindt u legio voorbeelden van mogelijkheden voor een grafmonument. In alle rust kunt u hier rondlopen. Bij vragen is er altijd een verkoopadviseur die u kan bijstaan. U kunt onze gedenkhof komen bezoeken van dinsdag t/m zaterdag. Vanuit Arnhem is de Veluwehof (gevestigd in Voorthuizen) goed en eenvoudig te bereiken.  (Bekijk hier ons adres)

Wanneer u alvast mogelijkheden wilt bekijken is dat ook mogelijk. In ons online fotoboek vindt u meer dan 450 voorbeelden van grafmonumenten die wij gemaakt hebben.