Menu
title
 

Grafstenen in Almere

Elk grafmonument met zorg door ons gemaakt


Almere heeft 2 begraafplaatsen

Almere kent 2 begraafplaatsen waar wij grafstenen plaatsen:

  • – Begraafplaats ‘Almere-haven’
  • – Begraafplaats ‘Almere-stad’

Beide begraafplaatsen vallen onder het beheer van PC Hooft groep, de afmetingen van de grafmonumenten op beide begraafplaatsen zijn 200×100 cm.
Er zijn geen bijzondere of afwijkende vergunningseisen van toepassing met betrekking tot het materiaal of de vorm van het grafmonument.

Op beide begraafplaatsen worden de locaties aangeduid mbv ‘grafkamers’ dit zijn de afdelingen of vakken.

Grafstenen Putten, we hebben vele grafmonumenten mogen plaatsen in Putten, bekijk de voorbeelden in onze toonzaal en tuinen geschikt voor de begraafplaats in Putten

Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in Almere

De plaats Almere valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij 50+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen in Almere, daarmee zijn we erg bekend met de begraafplaatsen.
Vanuit Almere zijn wij zeer gemakkelijk en te bereiken (Voorthuizen, via de A1 achter Amersfoort, zie adres)

Begraafplaats ‘Almere-haven’

Deze begraafplaats valt onder het beheer van de PC Hooft groep, deze begraafplaats kenmerkt zicht door de afzonderlijke grafkamers, hierdoor is er veel privacy.

Begraafplaats Almere Haven, hier plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen

Begraafplaats ‘Almere-stad’

Deze begraafplaats valt onder het beheer van de PC Hooft groep, deze begraafplaats is de drukste van de 2 (mede door het crematorium).

Begraafplaats Almere-stad, hier plaatsen wij regelmatig grafstenen

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de begraafplaats in Almere!

Vele voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument voor de begraafplaats in Almere?
Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Almere zijn we zeer gemakkelijk te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen (zie adres).
De grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien zijn allemaal geschikt voor de begraafplaats in Almere, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de begraafplaats hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.