Menu
title
 

RVS grafmonument


Grafmonumenten met roestvrij staal

Een grafmonument met RVS heeft zeer eigentijds karakter. RVS geeft het monument een moderne uitstraling en het is daarbij ook nog zeer duurzaam. We gebruiken alleen hoogwaardig RVS. Een RVS grafmonument is op verschillende wijze te maken. U kunt een RVS grafmonument maken door deze volledig te laten maken van RVS, maar het is ook mogelijk om dit te combineren met verschillende materialen, zoals natuursteen of glas.

RVS is tegenwoordig zeer goed te bewerken. Letters en figuren kunnen we hierin eventueel uitfrezen. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden in het ontwerp van grafmonumenten. U kunt bijv. kiezen om een sierlijke band van RVS om de steen heen te plaatsen. Gaat u toch voor iets natuurlijks dan kunt u er ook over nadenken om een RVS grafmonument te kiezen i.c.m. een zwerfkei. Hierdoor behoudt het monument een natuurlijk karakter.

Grafmonument met RVS

Diverse mogelijkheden met tekst in RVS

Grafsteem met rvs

Belettering RVS

Om tekst of figuren aan te brengen in het materiaal wordt er gebruik gemaakt van een waterjet. Deze machine snijdt zeer zorgvuldig de tekst of de figuren uit in het materiaal. Hierdoor is het ook mogelijk om dit enorm strak en scherp te krijgen. Het is uiteraard mogelijk om zelf een figuur aan te leveren. Dit kunnen wij dan voor u uitwerken en verwerken in het materiaal.

M232_grafsteen_belettering_rvs

Diverse mogelijkheden met belettering in RVS

Enkele voorbeelden van RVS grafmonumenten

Hierbij een klein selectie van grafmonumenten met RVS die wij hebben geplaatst op de begraafplaats. U krijgt hiermee een kleine indruk van wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden.

RVS grafmonumenten passen tegenwoordig zeer goed binnen het beeld van de begraafplaats.

RVS grafsteen
RVS graf monument
RVS grafmonument_
RVS-grafmonument

Bezoek onze tuinen en toonzaal

In onze gedenkhof met moderne toonzaal en tuinen hebben wij diverse voorbeelden van gedenkstenen van RVS. In onze toonzaal en tuinen kunt u in alle rust met elkaar oriënteren en bekijken wat de mogelijkheden van grafmonumenten met RVS zijn.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Er is altijd een verkoopadviseur aanwezig die u hierbij kunt helpen. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom in onze gedenkhof in Voorthuizen.

Verschillende combinaties van RVS grafmonumenten

RVS gebogen tekstplaat

Grafmonument met RVS band om 2 letterplaten

Bij dit grafmonument is gekozen voor 2 losse letterplaten welke iets uit elkaar staan. Het RVS zit om beide letterplaten heen en aan de achterzijde van de letterplaten bevestigd. Dit grafmonument staat voor 2 aparte levens die toch met elkaar verbonden zijn en hierdoor samen één vormen.

RVS omranding

RVS Grafmonument met glasplaat

Grafmonument met een omranding van RVS. De glazen letterplaat zit d.m.v. 2 RVS pootjes gemonteerd op het voetstuk. Modern en strak. Doordat de glas plat mat gehouden is, en daardoor weinig tot geen omgeving achter de letterplaat, ligt er veel aandacht op het monument zelf en de tekst.

RVS tekstband

Grafmonument met RVS band op het geheel

Deze grafzerk met staande letterplaat is compleet van een zwart natuursteen. De RVS band zit over het geheel vast met afstandhouders en loopt door aan de achterzijde van de letterplaat en het monument. Er is een figuur uit de stook voor gesneden. Hierin zijn meerdere mogelijkheden.

RVS grafmonumenten fotoboek

Bekijk ons fotoboek

Meer voorbeelden bekijken?
Ga dan naar ons online fotoboek met hierin vele voorbeelden!

Wij bieden hierin een ruim assortiment aan met RVS grafmonumenten. Heeft u idee of een eigen ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Een afspraak maken is niet verplicht maar kan wel handig zijn, zo weet u zeker dat u kan worden bijgestaan door onze verkoopadviseur.