Menu
title
 

Natuurlijke grafmonumenten


Natuurlijke grafmonumenten bij Veluwehof

Veluwehof is dé specialist op het gebied van natuurlijke grafmonumenten. In onze collectie vindt u vele verschillende natuurlijke grafstenen.

Natuurlijke grafstenen zijn o.a. zwerfkeien, ruwe stenen en versteend hout. Natuurlijke grafstenen kunnen gegraveerd worden met letters, foto´s en/of symbolen. Ook is het mogelijk deze aan te vullen met een tekstplaatje. Vaak worden deze grafmonumenten gecombineerd met andere accessoires en materialen zoals glas, brons of RVS.  U kunt zo zelf een uniek grafmonument samenstellen.

Wij leveren en plaatsen deze grafmonumenten in en door heel Nederland (zie regio). Grafmonumenten in de meest uiteenlopende vormen en maten.

Wij hebben een eigen productie en stelploeg en doen alles in eigen beheer. Zo waarborgen wij de kwaliteit en afwerking van het grafmonument.

De soorten natuurlijke grafmonumenten

Natuurlijke grafmonumenten: Ruwe grafstenen

Ruwe-grafsteen

Ruwe grafstenen komen rechtstreeks uit de natuur en hebben geen bewerking ondergaan. Zo vindt u een echt unieke steen voor uw dierbare.

Natuurlijke grafmonumenten: Zwerfkeien

Deze zijn gevormd door weer en wind. Dit geeft de steen een uniek karakter. Een mooie vergelijking met de loop van een mensenleven.

Natuurlijke grafmonumenten: Versteend hout

Grafstenen van versteend hout

Versteend hout is geen hout meer maar fossiel hout. Het is ontstaan doordat de boomstammen onder een laag van vulkanisch as is terecht gekomen.

Meer voorbeelden van natuurlijke grafstenen

Wanneer u meer voorbeelden wilt bekijken van natuurlijke grafstenen, bekijk dan ons online fotoboek. Hier vindt u meer dan 500 voorbeelden van grafstenen. Ook kunt u onze brochure aanvragen. Hierin vindt u vele ideeën voor grafmonumenten.

Wilt u zelf aan de slag met het ontwerpen van een monument? Dat is mogelijk bij ons. Met de online configurator kunt u in 3 stappen tot het gewenst eindresultaat komen.  Hiermee kunt u ook nog eens 10% besparen op de kosten.

Grafsteen natuurlijke stenen brochure Veluwehof
Natuurlijke stenen

De vele soorten en kleuren natuurlijk grafstenen

Een grafmonument gemaakt van een natuurlijke steen wordt altijd iets unieks. Dat wilt u ook graag voor uw dierbare.

In onze toonzaal hebben wij  diverse voorbeelden van deze natuurlijke graf stenen. U kunt altijd vrijblijvend onze Gedenkhof met toonzaal en gedenktuinen komen bezoeken in Voorthuizen. Er is altijd de mogelijkheid om een vrijblijvend advies te krijgen van 1 van onze verkoopadviseurs.

Bezoek onze Gedenkhof

Wanneer u meer voorbeelden in het ‘echt’ wilt bekijken dan kunt u onze Gedenkhof in Voorthuizen komen bezoeken. In onze toonzaal en gedenktuinen vindt u de vele mogelijkheden van natuurlijke grafstenen i.c.m. met de diverse accessoires die wij hebben. Bij alle grafmonumenten kunt u een prijs vinden.

Wij adviseren u graag daarbij.