Menu
title
 

Kindergrafstenen

Kindergrafstenen en kindermonumenten met een uniek verhaal

Een kindergrafsteen, deze moet mooi en persoonlijk zijn. Dat is waar u naar op zoekt bent voor uw overleden kind. Ieder kind heeft z´n eigen unieke levensverhaal. Een kindergrafsteen moet iets zeggen en vertellen over uw kind. Wij begrijpen dat dit een hele moeilijke stap is en willen u daar graag bij helpen. Wij hebben diverse soorten kindergrafstenen in de collectie en samen met u bekijken wij uw wensen. Hierna kunnen wij samen met u het juiste kindermonument ontwerpen waar u een goed gevoel bij heeft.

Voor het ontwerpen van een kinder grafsteen zijn er vele mogelijkheden en combinaties mogelijk. Zo kunnen er talloze kleuren, materialen en steensoorten gebruikt worden. Denk hierbij aan graniet, zwerfkeien of ruwe stenen. Ook is het mogelijk diverse mooie vormen te verwerken in een monument voor uw kind. Veel gebruikte vormen bij kinderen zijn:  beren, vlinders, hartjes en ronde vormen.

Ons assortiment in kindergrafstenen is uitgebreid en deze collectie wisselt. U bent van harte welkom in onze toonzaal en tuinen om de collectie kindermonumenten te komen bezichtigen.

Voorbeelden van kindergrafstenen die wij geplaatst hebben

Een kindergrafsteen ontwerpen wij samen met u. Uw persoonlijke wensen zijn hierin bepalend. Doordat wij ervaring hebben, ook met het plaatsen van kinder grafstenen op de diverse begraafplaatsen kunnen wij u goed adviseren.

Hier kunt u een enkele voorbeelden bekijken van kindermonumenten die wij gemaakt en geplaatst hebben. In deze kindergrafstenen ziet u ook het gebruik van de diverse materialen, kleuren en vormen terug. Alle wensen zijn bespreekbaar.

In onze gedenkhof met toonzaal en gedenktuinen kunt u ook diverse voorbeelden vinden van kindermonumenten. U kunt ons geheel vrijblijvend bezoeken van dinsdag t/m zaterdag.

Bekijk nog meer voorbeelden kindergrafstenen

Fotoboek-kindergrafstenen

In ons online fotoboek kunt u vele voorbeelden kindergrafstenen met een prijsindicatie bekijken. Deze voorbeelden zijn ter inspiratie, want wij maken graag samen met u een uniek kindermonument.

Wilt u rustig thuis op uw gemak de mogelijkheden bekijken, vraag dan onze brochure en bijbehorende prijslijst aan. Hierin staat alle informatie over ons assortiment, onze werkwijze en nog veel meer.

U bent ook altijd welkom in Voorthuizen voor een vrijblijvende afspraak of om inspiratie op te doen. Wij helpen u graag met het juiste advies en diverse mogelijkheden voor het ontwerpen van een mooi kindermonument.