Menu
title
 

Grafsteen opknappen

Een grafsteen laten opknappen

Wanneer een grafsteen enige tijd staat is het soms wenselijk deze wat te laten opknappen. Dit om de steen zo mooi mogelijk te hebben staan voor uw dierbare. Indien u dat wenst kan Veluwehof zo’n bestaand grafmonument in z’n geheel of gedeeltelijk renoveren.

Ook heeft u de mogelijkheid iets te vervangen of iets aan het monument toe te voegen en te vernieuwen. Denk aan een accessoire zoals decoraties, porseleinen foto’s, gravures en symbolen. Na het monument bekeken te hebben zullen wij uw wensen en de verschillende mogelijkheden bespreken. Hiernaast en hieronder vindt u voorbeelden van renovaties die wij hebben gedaan op bestaande grafmonumenten. Naast het opknappen en renoveren van grafstenen kunnen wij ook een bij-inscriptie in een bestaand grafmonument verzorgen.

Voor & na de renovatie

grafsteen opknappen

Voor & na de renovatie

grafsteen opknappen schoonmaken

Een grafmonument weer volledig als nieuw

In veel situaties zal de renovatie van een grafmonument op de begraafplaats zelf kunnen plaatsvinden. Het opknappen van een grafsteen kan door een standaard onderhoud. De bestaande gedenkstenen gaan we diepreinigen (of schuren) en we werken bestaande inscriptie bij. Eventueel wanneer het nodig is kunnen wij de renovatie bij ons in de werkplaats in Voorthuizen doen. Wij zorgen voor het netjes afhalen en terugplaatsen en veilig transport van het monument.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0342-473994.