Menu
title
 

Een grafsteen voor uw huisdier


Grafsteen voor een huisdier

Een huisdier is een dierbare vriend voor het leven. Denk bijv. aan een hond of kat. Wanneer deze komt te overlijden wilt u graag een grafsteen voor uw hond of kat. Veluwehof heeft vele grafstenen die geschikt zijn voor huisdieren. Er zijn diverse mogelijkheden voor een huisdieren grafstenen. U kunt gebruik maken van zwerfkeien, ruwe stenen en granieten gedenkstenen. Alles in overleg met u.

In Nederland zijn diverse begraafplaatsen te vinden waar uw huisdier begraven kan worden.Wij zijn bekend met deze begraafplaatsen en weten door onze ervaring wat er mogelijk is bij de keuze van een grafsteen voor uw huisdier.

In onze tuin en toonzaal in Voorthuizen kunt u vele voorbeelden bekijken. Samen met u maken wij een ontwerp voor een grafsteen dat bij u en uw huisdier (hond, kat, konijn, etc.) past. U kunt in onze toonzaal voorbeelden bekijken. U kunt ook een eigen ontwerp of ideeën aanleveren welke wij samen met u bekijken en verder uitwerken.

dierenbegraafplaats

Dierenbegraafplaats de Stille Weiden te Berkhout

Enkele mogelijkheden om te gebruiken bij “huisdieren grafstenen”

grafsteen hond huisdier

Gepersonaliseerd graf

Dierengrafsteen bestaande uit een zwerfkei met daarbij een fotolijst voor een gepersonaliseerd graf. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden.

grafsteen_zwerfkei_huisdier

Grafmonument zwerfkei

Een grafsteen met een natuurlijke kleinere zwerfkei waar letters op kunnen komen in de vorm van een inscriptie of middels een tekstplaatje.

grafsteen-huisdier-graniet

Schuingelegd granieten plaatje

Dieren grafstenen kunnen gemaakt van een granieten plaatje met inscriptie die schuin gelegd kan worden op het graf.

polly3

Granieten steen

Een dierengrafsteen gemaakt van een granieten steen. Er kan een gravure in of een letterplaat met een tekst over uw huisdier. Verkrijgbaar in ieder gewenste vorm.

accessoires-dierengraf

Accessoires gebruiken bij een dieren grafsteen

Om de grafsteen voor uw huisdier nog meer te personaliseren zijn er diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan een foto van uw dier gebrand in porselein of RVS. Ook is het mogelijk om de grafsteen uit te breiden met bronzen of aluminium accessoires.  Heeft u andere wensen, die zijn natuurlijk altijd bespreekbaar met ons. Wij maken graag samen met u een uniek grafmonument voor uw overleden hond, kat, konijn of ander dier.

Zie hiernaast een aantal mogelijkheden van accessoires die gebruikt kunnen worden bij een grafmonument voor een dier. (hond, kat, konijn etc.)

Vrijblijvend advies voor een grafsteen voor uw dier

In onze toonzaal staan diverse grafstenen opgesteld welke u kunt bekijken. Uiteraard kunnen wij samen met u de wensen bespreken voor een vrijblijvend advies voor een ”grafsteen voor uw dier” en gelijk een prijsopgave maken.

Dierenbegraafplaats Klaverweiden

Dierenbegraafplaats Klaverweiden te Hoevelaken