Menu
title
 

Gedenksteen uitzoeken: persoonlijk en uniek


Een gedenksteen naar uw eigen wensen

Een gedenksteen biedt een mooie, blijvende herinnering aan de overledene. Die herinneringen zijn natuurlijk erg persoonlijk. Wij vinden dat een gedenksteen daarbij aan hoort te sluiten: uniek en persoonlijk. Niet alleen qua vormgeving, maar ook qua uitstraling en materiaalgebruik.

Bij Veluwehof kunt u terecht voor een unieke, persoonlijke gedenksteen die volledig past bij uw eigen wensen of die van de overledene. U kunt kiezen uit onze ruime collectie, maar u kunt ook een gedenksteen laten ontwerpen naar uw eigen idee.

Gedenkstenen in verschillende vormen en materialen

Veluwehof heeft meer dan 25 jaar ervaring in het maken van persoonlijke gedenkstenen. Onze eigen steenhouwerij vertaalt uw wensen naar een mooie, waardige gedenksteen.

Vroeger werden gedenkstenen voornamelijk van steen gemaakt, zoals graniet, marmer en hardsteen. Tegenwoordig kunt u ook kiezen uit andere materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas of een combinatie van meerdere materialen.

Hieronder vindt u meer informatie over ons uitgebreide assortiment aan gedenkstenen. Op die manier kunt u rustig kennismaken met de diverse mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie of een eigen ontwerptekening laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies.

Gedenksteen en gedenkstenen

Een uitgebreid assortiment in gedenkstenen

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunt u altijd een gedenksteen laten maken die volledig aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen voor een mooie, traditionele natuursteen zoals marmer of graniet. Of voor materialen met een meer moderne en eigentijdse uitstraling, zoals glas of RVS. Zelf online een gedenksteen ontwerpen en bestellen? Dat kan met onze handige online tool.

Ruwe gedenkstenen

Ruwe gedenkstenen

Ruwe stenen komen rechtstreeks uit de natuur. Ze zijn (bijna) niet bewerkt. Ruwe gedenkstenen hebben dan ook een mooie, natuurlijke uitstraling.

Gedenkstenen versteend hout

gedenkstenen van versteend hout

Versteend hout komt net als ruwe steen rechtstreeks uit de natuur. U kunt kiezen voor een bijpassende omranding voor een unieke en persoonlijke gedenksteen.

Zwerfkeien gedenkstenen

Gedenksteen zwerfkei

Zwerfkeien hebben een rustige, serene uitstraling. Door eigen import heeft u bij ons een zeer ruime keus. Bewerking is mogelijk en maakt de gedenksteen echt persoonlijk.

Gedenkstenen met glas

gedenkstenen met glas

Een gedenksteen van glas geeft een bijzondere en eigentijdse uitstraling. Dit materiaal heeft vele mogelijkheden. We geven persoonlijk advies en bespreken graag uw wensen.

Exclusieve gedenkstenen

Bijzondere exclusieve gedenkstenen

Exclusieve gedenkstenen vallen op door materiaalgebruik of ontwerp. Bekijk deze bijzondere grafmonumenten om te zien wat er zoal mogelijk is.

Grafzerken

grafzerken als gedenksteen

Grafzerken zijn over het algemeen dikke platen die (bijna) het hele graf bedekken. Ze hebben een robuuste en solide vormgeving.

Gedenksteen RVS

Gedenkstenen met RVS

Een gedenksteen van RVS of cortenstaal heeft een duurzaam en eigentijds karakter. Bekijk de vele mogelijkheden.

Budget gedenkstenen

Goedkope gedenkstenen

Een mooie grafsteen tegen een lage prijs. Bekijk onze bijzondere, tijdelijke aanbieding van budget-gedenkstenen.

Meer voorbeelden van gedenkstenen

Gedenkstenen bekijken

In ons uitgebreide online fotoboek kunt u nog meer gedenkstenen bekijken. U kunt gemakkelijk een selectie maken van verschillende gedenkstenen aan de hand van materiaal en prijs.

Rustig thuis oriënteren? Vraag vrijblijvend onze brochure aan met gedenkstenen in verschillende categorieën.

Bezoek onze Gedenkhof

Veluwehof heeft de grootste Gedenkhof van de regio. Hier kunt u gedenkstenen in het ‘echt’ komen bekijken. Zo krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden. In onze toonzaal en gedenktuinen vindt u vele voorbeelden van gedenkstenen en grafmonumenten.

In onze Gedenkhof kunt u in alle rust rondkijken en op zoek gaan naar de juiste gedenksteen. Maak kennis met onze uitgebreide collectie gedenkstenen: traditionele natuurstenen grafstenen, ruwe grafstenen, versteend hout, zwerfkeien en diverse grafzerken. Onze specialist staat u bij voor eventuele vragen.

U bent van harte welkom in onze Gedenkhof in Voorthuizen. Wij helpen u graag om de juiste gedenksteen voor uw dierbare te vinden.