Menu
title
 

Dubbele grafmonumenten


Dubbele grafmonumenten

Wanneer u voor een familiegraf een dubbel grafmonument zoekt, komt daar het één en ander bij kijken. Bij de Veluwehof hebben wij ervaring in het ontwerpen en plaatsen van dubbele grafmonumenten voor familiegraven. Een dubbel grafmonument is een extra brede grafsteen die worden geplaatst op familiegraven waar de personen naast elkaar zijn begraven. De inrichting  van zo’n dubbel grafsteen verschilt per begraafplaats.

In onze collectie grafstenen diverse mogelijkheden voor zo´n extra breed graf. Geschikt voor deze familiegraven zijn graven van natuursteen / graniet, zwerfkeien en versteend hout. Eigenlijk zijn alle wensen in steensoort, kleur en materiaal bespreekbaar. Alle onze bestaande modellen ‘enkele graven’ zijn ook te maken als dubbele graven.

Een aantal voorbeelden van dubbele grafmonumenten

dubbele grafstenen

Samen met u ontwerpen!

De informatie betreft familiegraven en dubbele grafstenen is wat specifiek. Het kost wat meer tijd bij het ontwerpen dan bij een enkel grafmonument. Wel is het belangrijk bij uw zoektocht naar de juiste steen voor een familiegraf om te weten dat alle enkele modellen ook te maken zijn als een dubbel grafmonument. Een dubbel graf biedt wel veel mogelijkheden op het gebied van vormgeving .

Wanneer u ons bezoekt kunt u in onze tuin en in onze toonzaal verschillende vormen, maten en materialen opgesteld. U bent altijd vrijblijvend welkom om te komen kijken.

dubbele-graven-zwerfkeien

Bekijk meer dubbele grafmonumenten in ons online fotoboek!

fotoboek_dubbele_grafmonumenten

Om u wat inspiratie te geven hebben wij ons online fotoboek met meer dan 500 voorbeelden.

In ons online fotoboek kunt u diverse voorbeelden vinden van mogelijkheden voor dubbele grafstenen/familiegraven. Door het bekijken van de vele voorbeelden krijgt u inspiratie voor een grafsteen voor het familiegraf van uw naasten.

Onze brochure met vele voorbeelden ontvangen?

Wilt u thuis rustig verder de mogelijkheden bekijken? Dat kan met onze brochure. Belangrijk om te weten is dat alle voorbeelden uit de brochure ook te maken zijn als dubbel grafmonument.

Wilt u deze brochure met daarin onze uitgebreide collectie grafstenen aanvragen? Vul dan uw gegevens in op onderstaande link. Wij sturen u dan onze brochure dan op samen met een prijslijst!

Brochure exclusieve grafstenen