Menu
title
 

Bijzondere grafstenen


Exclusieve grafstenen

Bijzondere grafstenen komen in vele vormen en maten, deze exclusieve grafstenen zijn een verzameling van verschillende materialen en ontwerpen.
Dit zijn vaak de grafmonumenten in het hogere prijs segment.
Opvallend aan de exclusieve grafmonumenten is de uitstraling, ze vallen op door de combinatie van vormen en materialen.
Het kunnen eigen ontwerpen zijn of bestaande modellen welke al dan niet zijn gewijzigd waardoor de gedenksteen persoonlijk wordt gemaakt.

De stijl van deze bijzondere monumenten veranderd met de tijd mee, doordat de ‘stijl’ en ‘trend’ van tijd tot tijd veranderd blijven ze een eigen identiteit houden.

Bijzondere grafstenen voorbeeld, een exclusieve grafsteen

Een greep uit de selectie van exclusieve grafstenen geplaatst op de begraafplaats

Rij met exclusieve grafmonumenten

Een bijzondere grafsteen hoeft niet altijd groots te zijn of te bestaan uit veel materiaal, een exclusieve grafsteen wordt bijzonder gemaakt omdat deze afwijkt van de traditionele vormen en maten.
Vandaag de dag zijn er veel materialen beschikbaar om een persoonlijke grafsteen te creeren, waar vroeger bijna hoofdzakelijk natuursteen (graniet, marmer, hardsteen) werd gebruikt zien we nu steeds meer combinaties van steen met glas, RVS en cortenstaal terug.
Dit maakt het eenvoudiger om een bijzondere grafsteen te ontwerpen (er zijn namelijk veel meer mogelijkheden!) echter het gevaar dreigt dat door de vele opties en keuzemogelijkheden men het overzicht verliest.
Als specialist in grafmonumenten aan ons de taak om de wensen te inventariseren een de juiste mogelijkheden voor te dragen!

Wij denken graag met u mee!

Het ontwerp van een exclusieve grafsteen vergt vaak meer tijd dan van een grafmonument in traditionele vormen en maten.
Daarom duurt het stadium van oriënteren vaak langer, in onze tuin hebben we allerlei grafstenen in verschillende vormen en maten opgesteld, we nodigen u uit om vrijblijvend te komen bezichtigen zodat u ideeen kan opdoen.

Ook wanneer u al bepaalde ideeën heeft (vormgeving of bepaalde wensen) willen we dit graag met u bespreken, we doen onze uiterste best om door middel van onze expertise en samen met u een bijzonder monument te ontwikkelen.

Bekijk meer voorbeelden van bijzondere grafstenen online!

Fotoboek 450 voorbeelden

De eerste fase is oriënteren, ideeën opdoen.

In onze online fotoboek hebben we meer verschillende voorbeelden van exclusieve grafstenen, hoewel u in ons fotoboek het vinkje met exclusieve grafstenen kunt aanklikken kunt u ook inspiratie opdoen vanuit de andere selecties.

Bijna alle combinaties zijn te maken, laat u inspireren!

Meer voorbeelden thuis bekijken?

Wilt u onze brochure met exclusieve grafstenen ontvangen om rustig thuis te oriënteren?

Onze brochure heeft een hoofdstuk met exclusieve en bijzondere grafstenen, de brochure is voorzien met een duidelijke prijslijst!

Brochure exclusieve grafstenen