Menu
title
 

Vele voorbeelden in het echt te zien

Grootste gedenkhof van de Veluwe


Wanneer u op zoek bent naar een grafsteen, kunt u ter inspiratie voorbeelden bekijken. Er zijn diverse mogelijkheden in steensoorten, materialen, kleuren, vormen en lettertypes. In onze gedenkhof in Voorthuizen kunt u deze informatie vinden. Wij hebben hier meerdere gedenktuinen en een moderne toonzaal met vele voorbeelden van grafmonumenten.

In onze gedenkhof heeft u de mogelijkheid vele grafstenen te bekijken, vrijblijvend en in alle rust. Traditionele grafstenen van natuursteen, unieke ruwe stenen, zwerfkeien, versteend hout maar ook diverse grafzerken.

‘De grootste gedenkhof van de Veluwe’

Het bekijken van grafmonumenten in onze gedenktuin heeft meerdere voordelen. U krijgt zo een goed een beeld van de materialen, stenen, kleuren en mogelijkheden voor belettering in het echt. U ervaart hier hoe een grafmonument er buiten uitziet.

In onze tuinen kunt u zich rustig en ongestoord oriënteren. Wanneer u advies wilt is dit mogelijk. Eén van onze adviseurs staat u graag terzijde voor een passend en vrijblijvend advies.

achtertuin

In onze tuin kunt u vele voorbeelden granieten grafmonumenten vinden. Graniet is verkrijgbaar in vele soorten kleuren. Iedere natuursteen is uniek met een eigen karakter.

zwerfkeien-tuin

Veluwehof heeft de grootste collectie Deense zwerfkeien van de Veluwe. In onze tuin is een speciaal gedeelte waar u deze collectie zwerfkeien te bekijken is en het monument kunt samenstellen.

Voortuin Veluwehof

Een grafmonument kan gemaakt worden van diverse soorten materialen. In onze tuin kunt u deze verschillende soorten materialen bekijken: versteend hout, diverse soorten graniet en zwerfkeien.

Wat is er te vinden in onze moderne toonzaal?

In onze toonzaal vindt u vele grafmonumenten in diverse soorten en maten. Er zijn hier vele unieke grafmonumenten te bekijken. Wij begrijpen heel goed dat oriënteren voor een passend monument tijd nodig heeft.

In onze toonzaal vindt u naast traditionele grafstenen, zwerfkeien, grafzerken, versteend hout, kinder monumenten, ook vele accessoires zoals bronzen en aluminium tekstplaatjes, letters, ornamenten, diverse soorten grid en een kleurenpalet van natuursteen. Dit zijn allemaal accessoires die verwerkt kunnen worden op en bij het grafmonument. Hieronder ziet u een aantal accessoires die u kunt verwachten in onze toonzaal. U kunt alles geheel naar eigen wens combineren en zelf een passend monument samenstellen. Al onze monumenten zijn voorzien van een prijs.

natuursteen kleuren toonzaal

Graniet natuursteen is verkrijgbaar in vele kleuren. Van strak zwart tot warmere rood/bruintinten. Allemaal met een eigen specifieke kleur en structuur. In onze toonzaal vindt u stalen van de kleuren.

bronzen letters

Een grafsteen kan voorzien worden van een naam, data of iets anders wat wenselijk is. Dit kan middels bronzen of aluminium belettering. Wij hebben diverse soorten belettering.

bronzen ornamenten toonzaal

Om een grafsteen een persoonlijk tintje te geven, kunt u het monument aankleden met bronzen ornamenten. Er zijn vormen zoals bloemen, dieren en muzieknoten.

split_toonzaal

Met split of grind kunt een grafmonument verder afmaken. In de omranding heeft u de mogelijkheid om deze op te vullen met split of grind. Beide varianten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten.

lantaarntjes toonzaal

Ook in onze toonzaal kunt u diverse voorbeelden van lantaarns vinden. Verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Een lantaarn is erg mooi voor de donkere momenten.

Bronzen letterplaatjes

letterplaatjes toonzaa

Op een bronzen letterplaat heeft u de mogelijkheid de naam van uw dierbare op een mooie manier te verwerken. Dit plaatje kan verwerkt worden op een natuurstenen grafmonument.

Onafhankelijke beoordeling door onze klanten op Kiyoh: 9.0


Nette en zeker vriendelijke hulp. Ze nemen zeker de tijd voor hun klanten.


Fraaie showroom met zeer uitgebreide keuze. Deskundig advies!


Lees meer beoordelingen van onze klanten op de onze pagina: klantreacties

Gedenkhof bezoeken?

U kunt een afspraak met ons maken, maar is niet noodzakelijk. Onze gedenkhof is geopend van dinsdag t/m zaterdag.
Buiten de vaste bezoektijden is het ook mogelijk om langs te komen, u dient dan wel een afspraak te maken.

Via onderstaande link kunt u gelijk een afspraak maken of u kunt zelf contact met ons opnemen via tel. 0342-473994.