Menu
title
 

Graf accessoires


Belangrijk bij het uitzoeken van een grafmonument is het personaliseren. Dit kan middelsgranieten en bronzen grafaccessoires, persoonlijk opschrift, passende belettering en gebruik van foto’s en afbeeldingen. Zij kunnen het monument een extra persoonlijke tint geven.

De accessoires van natuursteen zijn in hetzelfde materiaal verkrijgbaar als het monument. Zo vormt het een mooie eenheid. We bevestigen deze altijd op het monument.

Een eenvoudig bronzen of aluminium object kan een monument verfraaien. U vindt hier een aantal voorbeelden. Onze werkelijke collectie is nog veel uitgebreider.

Kies voor meer informatie en voorbeelden op één van de volgende categorieën:

– Grafsteen accessoires

– Graflichten

– Symbolen en gravures

Natuursteen

accessoires voor grafstenen

Er zijn vele soorten accessoires van natuursteen te verkrijgen passend bij het monument. Denk hierbij aan accessoires in de vorm van boeken, harten en bijbels.

Natuursteen vazen

accessoires vazen op grafstenen

Een grafmonument kan worden aangevuld met een mooie sierlijke plantenvaas of bloembak. Er zijn vele natuurstenen vazen en bloembakken leverbaar.

Brons en aluminium

aluminium accessoires grafsteen

Om een grafmonument te personaliseren kan men bronzen of aluminium accessoires toevoegen. Verkrijgbaar in vele varianten zoals kruizen, bloemen en dieren.

Foto op grafsteen

Foto op grafmonument

Door het toevoegen van een foto kan een grafmonument nog persoonlijker worden. Er zijn meerdere opties om een foto te verwerken op het grafmonument.

Graflantaarns

graflantaarntjes

Een graflantaarn toevoegen aan een grafmonument is ook mogelijk. Deze zijn beschikbaar in brons, aluminium, staal en lantaarns bekleed met natuursteen.

Grafkaarsen

Grafkaarsen

Veluwehof heeft ook grafkaarsen die speciaal zijn voor in de lantaarns die op het monument bevestigd worden. Deze kaarsen in meerdere soorten hebben wij altijd op voorraad.

Symbolen en gravures

Gravure grafsteen

Op een grafmonument kunnen naast teksten ook symbolen of gravures gemaakt worden. De mogelijkheden voor een symbool of een gravure zijn erg uitgebreid.